Centrul de Afaceri si Expozitional Bacau, în parteneriat cu Agentia pentru Protectia Mediului Bacau, societatea CRAB si magazinul Cora, organizeaza, joi, 4 iunie, la Centrul de Afaceri si Expozitii „Mircea Cancicov”, a treia editie a evenimentului GREEN WEEK. Evenimentul este dedicat Zilei Mondiale a Mediului si face parte din manifestarea NATURE&YOU, înscrisa în calendarul editiei acestui an al Saptamânii Verzi (Green Week), sub patronajul Comisiei Europene. Editia 2015 a Green Week propune drept tema Natura si biodiversitatea.

Joi, de la ora 10,00, va avea loc Conferinta Regionala cu tema „Practici locale si globale necesare conservarii naturii si biodiversitatii”. Invitatii sunt atât reprezentanti ai institutiilor publice, ai ONG-urilor de mediu, ai generatorilor de deseuri, cât si agenti economici colectori – reciclatori – tratatori de deseuri. Conferinta ofera o oportunitate de dezbatere si un schimb de experienta si de bune practici.

Tot atunci va avea loc si premierea copiilor care au participat la concursul de desene si afise „Natura de lânga noi”, concurs care face parte integranta din aceasta manifestare. Obiectivele acestuia sunt dezvoltarea spiritului creator si a unei atitudini pozitive fata de biodiversitate si arii protejate. S-au înscris 26 unitati de învatamânt din judetul Bacau, cu peste 200 de lucrari.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ