Asociatia pentru Dezvoltare Activa, alaturi de Asociatia „Un Zâmbet Bacau” si Universitatea George Bacovia, organizeaza în zilele de 22 si 23 ianuarie 2016 Conferinta motivetionala pentru tineri „Let’s participate!”, activitate desfasurata în cadrul proiectului Acting European 3.

Proiectul Acting European 3 este un proiect interjudetean, finantat prin programul ErasmusA, si implementat de Asociatia pentru Dezvoltare Activa ADA Bacau, în parteneriat cu Asociatia Un Zâmbet Bacau si Universitatea George Bacovia, ce urmareste promovarea cetateniei europene si a principiilor asociate pentru dezvoltarea unei societati active si responsabile, facilitarea schimbului de bune practici la nivel interjudetean între lucratorii de tineret si factorii de decizie pentru influentarea, completarea si elaborarea politicilor publice locale de tineret, dar mai ales vrea sa contribuie la dezvoltarea dimensiunii democratice a tinerilor din judetele Bacau si Neamt.

În cadrul proiectului, vor avea loc evenimente de promovare a voluntariatului si cetateniei europene si activitati de consultare a tinerilor, în orasele Bacau, Onesti, Comanesti, Roman si Piatra Neamt – în perioada ianuarie-mai 2016, dar si doua seminarii interjudetene ce urmaresc facilitarea întâlnirilor dintre tineri, lucratori de tineret si responsabilii pentru politici de tineret pentru dezvoltarea unui sistem activ de promovare si sustinere a voluntariatului la nivel interjudetean.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ