Universitatea „Vasile Alecsandri” din Bacau este in sarbatoare. Implineste 53 de ani de învatamânt superior, iar cu aceasta ocazie organizeaza a doua editie a Conferintei Internationale „Riscuri naturale si antropice”, în cadrul careia vor fi prezentate peste 240 de lucrari realizate de academicieni, cadre didactice universitare, cercetatori si doctoranzi din 24 tari, ce sintetizeaza cele mai actuale preocupari din domeniul riscurilor.

Deschiderea oficiala a conferintei va avea loc, joi, 5 iunie, ora 9.00, în Aula Universitatii. Evenimentele se vor incheia in data de 7 iunie. „Vineri, 6 iunie, Universitatea organizeaza un spectacol aniversar la Teatrul de Vara “Radu Beligan” din Bacau, începând cu ora 17.00, program care include momente muzicale si dansuri artistice, realizate de colaboratori profesionisti si de studentii universitatii noastre.

Intrarea este libera”, a declarat lector univ. dr. Cristina Cirtita-Buzoianu, prorector cu etica si imaginea universitatii.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ