Pentru aceasta saptamâna oferta de angajare pusa la dispozitia celor peste 13.000 de someri din judetul Bacau este de 248 locuri de munca.

Sunt mai mult cu 9 posturi vacante fata de saptamâna anterioara, dar si de aceasta data ponderea o detine oferta din industria confectiilor de imbracaminte si incaltaminte, domenii pentru care nu exista personal calificat ori cei care au o asemenea meserie nu vor sa o profeseze, invocând nivelul scazut de salarizare.

Asa se explica faptul ca de ani de zile ramân neocupate zeci de locuri de confectioner de imbracaminte sau incaltaminte ori de muncitor necalificat in confectii. Si in prezent sunt disponibile 45 de posturi de confectioner imbracaminte, 15-muncitor necalificat in confectii, 4-controlor calitate (CTC-ist), 28-confectioner incaltaminte si 2-tricoter.

PUBLICITATE

Dar, surprinzator, si in sfera serviciilor se mentin de luni bune aceleasi posturi vacante. Aici este nevoie in continuare de 20 agenti vânzari, 2 amanetari, 20 asistenti relatii publice si comunicare, 1 ajutor bucatar, 2 calcatori lenjerie, 4 bucatari, 1 electrician auto, 1 electrician intretinere, 2 gestionari, 3 instalatori sanitari, 3 lucratori comerciali, 1 magaziner, 5 manipulanti marfuri, 3 ospatari, 1 reprezentant vânzari, 2 spalatori auto, 4 supraveghetori jocuri, 2 tinichigii auto, 2 vulcanizatori auto, 2 vopsitori auto si 4 vânzatori. La rândul lor, firme din constructii cauta spre angajare 6 dulgheri, 11 electricieni, 6 fierari-betonisti, 1 faiantar, 7 zidari si 1 zugrav.

In alte domenii de activitate sunt disponibile un loc de frezor, 2-operator masini de tâmplarie, 5-rectificator, 11-strungar, 9-talpuitor si 7-tâmplar. Pentru somerii cu studii superioare este doar câte un post de economist si de manager de zona.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ