Noul presedinte al Asociatiei Nationale a Agentiilor de Turism din România (ANAT), Aurelian Marin, prim-vicepresedintele filialei Nord-Est a ANAT, Alexandru Victor Nanescu, si secretarul general al ANAT, Liviu Moraru, se vor intâlni, miercuri, 17 iunie, cu directorii agentiilor de turism din judetele Bacau, Neamt si Vaslui membre si nemembre ale acestei asociatii.

Evenimentul va fi organizat in sala Restaurantului Decebal, de la ora 17,00.

Intâlnirile informale denumite “Networking ANAT” – spun organizatorii – se doresc a fi prilejul presentarii eforturilor depuse de asociatie pentru membrii sai si pentru agentiile de turism din România, in general, o dezbatere a temelor de interes pentru aceasta industrie, de rezolvare a problemelor ei, cu destule provocari si neclaritati in interpretarea si aplicarea lor (provocate de Codul Fiscal, de TVA, de Polita de insolventa etc.).

PUBLICITATE

„Consideram aceasta intalnire regionala a breslei foarte necesara – a opinat directorul general al Agentiei Inter-Tour Bacau, Dumitru Nanescu – si sunt sigur ca impreuna suntem mai puternici. Este un bun prilej si pentru promovarea programelor proprii si intârirea colaborarii intre agentii, la nivel regional.”

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ