Sâmbata, 21 noiembrie, la sediul Asociatiei Partida Romilor Pro-Europa Bacau, de pe Bulevardul Unirii 30 din municipiul Bacau, a avut loc Adunarea Judeteana. Au participat delegati din 24 de sucursale din judetul Bacau, din 30 înfiintate.

În cadrul Adunarii Judetene au fost expuse scopul si obiectivele Asociatiei Partida Romilor Pro-Europa, drepturile si obligatiile membrilor si modul în care poate fi dobândita sau pierduta calitatea de membru. Totodata, celor prezenti le-au fost explicate normele prin care sunt stabilite organele de conducere, administrare si control ale Partidei Romilor Pro-Europa.

Cel mai important punct de pe ordinea de zi a fost alegerea presedintelui Partida Romilor Pro-Europa din judetul Bacau si a Comitetului Director. Si-au exprimat, în mod statutar, votul 98 de membri delegati, care au reprezentat 26 de organizatii din cele 30 înfiintate.

Florin Dura a fost ales presedinte al Partidei Romilor Pro-Europa din judetul Bacau. Totodata, a fost ales si Comitetul Director format din: Petrica Haret – prim-vicepresedinte judetean si presedinte al Organizatiei din municipiul Bacau, Sandu Dorel, secretar, Marieta Hârtescu, vicepresedinte si presedinte al Organizatiei de Femei si în functia de vicepresedinte la nivel judetean Vili Feraru, Caruta Paul, Argint Dumitru, Lupu Ion, Ancuta Margareta, Ficuta Ionel, Stan Viorel, Catana Marian, Baftalaie Ion, Strut Constantin, Ciubotaru Virginia, Corban Ion, Moscu Emil, Lucian Buruia, Vidrascu Gabriel, Dobrin Gigel, Enache Lucian, Dinu Suraj, Panaite Sorin, Bejenaru Ion, Poanca Florin, Iorga Romica, Buruiana Constantin, Paun Gheorghe, Buruiana Visinel, Stanescu Ioan, Dura Cristinel, Glavan Neculai, Restas Danut si Calin Laver.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ