La data de 28 octombrie a.c., polițiștii au depistat în flagrant un bărbat de 45 de ani, din comuna Hemeiuș, care conducea un autoturism pe DJ 119 B, din localitatea Hemeiuș, fără a deține permis de conducere pentru nicio categorie.
În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere a unui autovehicul pe drumul public fără a deține permis de conducere.

La data de 29 octombrie a.c., în jurul orei 00.45, polițiștii au depistat un tânăr de 21 de ani, din comuna Vultureni, care conducea un autoturism pe D.N. 2 F, în localitatea Letea Veche, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.
În cauză s-a întocmit dosar penal.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

1 COMENTARIU

  1. Pana nu primesc obligatoriu inchisoare cu executare nu se va intampla nimic. Acesti indivizi sunt retarzi si nu se gandesc la punerea in pericol a celorlalti participanti la trafic, sunt un pericol public.

LĂSAȚI UN MESAJ