La data de 14 august a.c., în jurul orei 01.30, polițiștii din comuna Sascut, care acționau pe DJ 119 A, pe raza localității Conţeşti, comuna Sascut, au depistat un tânăr de 21 de ani, din comuna Oituz, care conducea un autoturism cu număr de înmatriculare de Bulgaria, fără a avea asupra sa nici un document.

În urma verificărilor efectuate polițiștii au constatat că tânărul în cauză nu posedă permis de conducere, iar numărul de înmatriculare al vehiculului a fost atribuit de autorităţile bulgare altui autoturism.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de punerea în circulaţie sau conducerea unui vehicul neînmatriculat, punerea în circulaţie sau conducerea unui vehicul cu număr fals de înmatriculare şi conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ