La data de 13 noiembrie a.c., în urma investigațiilor efectuate, polițiștii au depistat un tânăr de 26 de ani, din Comănești, care poseda mandat de executare a pedepsei cu închisoarea.
Cel în cauză a fost condamnat de Judecătoria Sectorului 5 București la o pedeapsă de 2 ani inchisoare pentru săvârșirea infracțiunii de înșelăciune și a fost încarcerat la Penitenciarul Bacău.

La data de 13 noiembrie a.c., polițiștii au depistat și condus la Penitenciarul Bacău un bărbat de 37 de ani, din comuna Corbasca, posesor al unui mandat de executare a pedepsei cu închisoarea.
Cel în cauză a fost condamnat de Judecătoria Tecuci la o pedeapsă de 8 luni și 20 de zile de închisoare, pentru săvârșirea de infracțiuni la regimul circulației rutiere.

PUBLICITATE

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ