Bacauanii au luat cu asalt aseara Parcul Catedralei, unde, de la ora 18.30, a avut loc ultimul „Concert pentru Suflet” din sezonul 2015. Evenimentul a debutat cu o piesa de teatru adresata celor mici: „Scufita rosie”, pusa in scena de actorii de la Teatrul de Papusi Traditional, care s-a bucurat de aprecierea copiilor, dupa reprezentatie fiind aplaudata minute in sir.

Al doilea moment al serii a fost realizat de elevii si absolventii Colegiului National de Arta „George Apostu”, care i-au incântat pe cei prezenti in Parcul Catedralei cu interpretari vocale, la pian si vioara a unor arii celebre. Finalul a apartinut invitatilor speciali, Trupa Memory, care au creat o atmosfera splendida cu hituri românesti si internationale.

Pe perioada evenimentului s-a desfasurat si un târg dedicat copiilor „Taraba Paturica” in care copii au putut sa-si vânda din lucrurile personale sub supravegherea parintilor, banii rezultati din aceasta actiune urmând a fi donati artistilor preferati care evolueaza pe scena „Concert pentru Suflet”.

PUBLICITATE

„A fost cel de-a 29-lea concert din cel de-al VI-lea sezon, un eveniment ce a adus din nou foarte multi oameni in parc, oameni iubitori de frumos. Astfel, am putut demonstra inca o data ca, cu bani foarte putini, dar cu solidaritate, putem face foarte multe lucruri minunate, mai ales atunci când se implica si comunitatea. Concertele noastre nu au ramas fara ecou si pentru anul care vine avem promisiunea de sprijin a sponsorilor nostri si deja ne gândim sa venim cu lucruri noi in evenimentele noastre. Ce pot sa va spun acum este ca la anul, cu siguranta vor fi mai multe concerte si mai complexe.”
Mioara Iacob, organizator si reprezentant „Salonul de piane” Bacau

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ