Peste 400 de bacauani au fost prezenti miercuri seara in Parcul Catedralei din centrul orasului, la primul “Concert pentru Suflet” al sezonului. Evenimentul a debutat cu un moment dedicat celor mici, cu un spectacol de teatru in interpretarea actorilor de la “Teatrul Traditional de Papusi”.

“Capra cu trei iezi”, piesa pusa in scena de actorii papusari s-a bucurat de un real succes, iar la finalul reprezentatiei, copiii s-au pozat cu personajele preferate. Al doilea moment al serii a apartinut elevilor si absolventilor Colegiului National de Arta “George Apostu” care au incantat publicul cu partituri interpretate la pian, vioara si armonii vocale.

Programul oferit de tinerii interpreti a fost savurat de cei adunati in jurul scenei, dar si de cei care au preferat sa guste momentul de pe bancile parcului aflate la distanta de “sufletul” evenimentului.

PUBLICITATE

Punctul culminant al serii a purtat semnatura formatiei “Valy Stoleru Band” care a oferit publicului un moment muzical de hit-uri, program rasplatit cu ropote de aplauze. Dupa incheierea evenimentului, bacauanii au ramas in Parcul Catedralei pana spre miezul noptii, bucurandu-se de o seara perfecta in centrul orasului.

“Nu m-am asteptat sa fie atat de multi copii la teatru, ceea ce demonstreaza ca avem nevoie de asa ceva. A fost o seara superba iar publicul a fost incantat de tot ce s-a intamplat. Gandurile ne sunt deja indreptate spre cel de-al doilea eveniment “Concert pentru Suflet” pe care il vom organiza pe data de 9 septembrie in aceeasi locatie” , ne-a declarat Mioara Iacob, organizator si reprezentant “Salonul de piane” Bacau.

Mai multe fotografii, pe pagina noastra de Facebook.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

1 COMENTARIU

  1. Interesanta ideea dar din pacate proasta organizare. Toti taranii care sa bagau in fata si nu mai vedeau copiii nimic. Adevarul e ca la varsta lor chiar trebuia sa vada capra cu trei iezi

LĂSAȚI UN MESAJ