– de Ziua Internationala a Copilului, fortele militare din oras si-au etalat tehnica militara – pret de câteva ore, militarii au fost la dispozitia participantilor prezenti la evenimentul care s-a desfasurat in piateta din fata Casei de Cultura “Vasile Alecsandri”

Incepând cu ora 10.00, centrul Bacaului a fost animat de lume. Copii, elevi, tineri, parinti sau bunici, cu totii au raspuns invitatiei lansata de Garnizoana Bacau de a vizita expozitia de tehnica militara, organizata de 1 iunie. Caldura care a pus stapânire pe oras inca de dimineata, nu i-a impiedicat pe bacauani sa participe activ la manifestarile organizate in piateta. Vedete au fost si de aceasta data armele de lupta.

Curiozitatea copiilor a facut ca fiecare binoclu, pistol, lansator de racheta, arma automata etc. sa treaca din mâna in mâna pentru a fi studiata cu atentie de cei mici. Cei mai asaltati, au fost militarii din fortele speciale si artileristii. Ideea ca poti lua in mâna arme adevarate si le poti manevra dupa cum doresti, i-a insufletit pe tineri. Nu au lipsit nici ofertele pentru invatamântul superior, stand cautat cu precadere de tinerii din clasele terminale.

PUBLICITATE

“Pentru noi a devenit o traditie sa fim prezenti in mijlocul copiilor cu tehnica din dotare. Evenimentul este un bun prilej de orientare pentru tinerii care doresc sa urmeze o cariera militara”, declara lt. Adrian Cocea, ofiter de relatii publice la Baza 95 Aeriana Bacau

Urmatoarea expozitie de tehnica militara poate fi vizionata pe 11 iunie, incepând cu ora 10.00, la Baza 95 Aeriana Bacau, cu ocazia “Zilei portilor deschise”.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ