In ziua dinaintea inceperii Postului Sântamariei, in Parohia “Adormirea Maicii Domnului” din Saucesti, judetul Bacau, va fi sfintit Asezamântul social-filantropic “Intrarea Maicii Domnului in Biserica”.

Astfel se va desavârsi truda credinciosilor in ridicarea acestui edificiu destinat vietii pastoral-misionare si filantropice din aceasta parohie.

Asezamântul va fi sfintit duminica, 31 iulie, incepând cu ora 9.00, de catre IPS Ioachim, arhiepiscopul Romanului si Bacaului, alaturi de un sobor de preoti din Protopopiatul Bacau, evenimentul fiind urmat de Sfânta Liturghie arhiereasca.

PUBLICITATE

“Prin realizarea acestui asezamânt vom putea duce la bun sfârsit, in parteneriat cu Primaria, proiecte de intrajutorare precum asigurarea unei mese calde zilnice pentru batrâni si nevoiasi sau organizarea unor cursuri gen «Scoala de vara»” a mentionat preotul Ioan Vadana, parohul Bisericii “Adormirea Maicii Domnului” din Saucesti.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ