Slanic Moldova a gazduit activitatile proiectului national ,,Tinerii in viata comunitatii 2”, competitie de dezbateri parlamentare pentru studenti.

Evenimentul, initiat si organizat de A.R.D.O.R. Moldova, in parteneriat cu C.C.D. Bacau, a fost finantat cu 50.000 de lei de catre Ministerul Tineretului si Sporturilor. Au participat 16 echipe, inclusiv de la Universitatea ,,Vasile Alecsandri” din Bacau.

Proiectul a avut ca tinta dezvoltarea abilitatilor de prezentare si persuasiune, a capacitatii de analiza si sinteza, cultivarea spiritului de toleranta si a atitudinilor constructive.

PUBLICITATE

Dintre motiunile de concurs amintim: ,,Acest Parlament ar trebui sa nu adopte niciodata moneda euro”; ,,Acest parlament crede ca U.E. ar trebui sa impuna sanctiuni economice Rusiei, chiar daca astfel este periclitata alimentarea cu gaz metan a statelor membre”; ,,Acest parlament considera ca existenta agentilor acoperiti ai serviciilor secrete in functii importante ale statului este benefica pentru siguranta nationala”. ,,A fost o competitie elevata. Locul I a fost ocupat de echipa formata din Oxana Morari, de la Universitatea ,,Vasile Alecsandri” din Bacau, Facultatea de litere si comunicare, si Cristian Girneata, de la Universitatea Bucuresti, Facultatea de stiinte politice”.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ