Centrul de conferinte Unirea, din Iasi, va gazdui, în zilele de 20 si 21 noiembrie, Comitetul de Monitorizare al Programului Operational Regional 2007 – 2013 (CMPOR), pentru a analiza stadiul programului si pentru a adopta masurile necesare pentru lansarea implementarii viitorului Program Operational Regional (POR) 2014 – 2020.

Comitetul de Monitorizare al Programului Operational Regional este structura nationala de tip partenerial, fara personalitate juridica si are rol decizional si strategic în procesul de implementare a POR 2007 – 2013.

CMPOR asigura eficacitatea si calitatea implementarii programului. La Iasi vor mai fi prezenti, pe lânga reprezentantii Ministerului Dezvoltarii Regionale si Administraţiei Publice, Eugen Teodorovici, ministrul Fondurilor Europene, şi reprezentanti ai Comisiei Europene, Directia Generala a POR – responsabili pentru implementarea acestui program în România.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ