Titularii a sapte tipuri de conturi care solicita Trezoreriei Statului eliberarea extraselor de cont trebuie sa plateasca acum un comision lunar de cinci lei. Un Ordin al ministrului delegat pentru Buget stabileste ca Trezoreria Statului percepe comisioane pentru plati derulate prin intermediul sistemelor de decontare a platilor de mica si mare valoare in relatia cu institutiile de credit si pentru alte servicii prestate la solicitarea titularilor celor sapte tipuri de conturi.

Acestea sunt cont 50.69 „Disponibil al operatorilor economici”; cont 50.98 „Disponibil al operatorilor economici si al organismelor neguvernamentale nonprofit aferent proiectelor finantate din fonduri externe nerambursabile postaderare”; cont 53.01 „Disponibil din sume reprezentând garantie de buna executie”; cont 80.F.98 „Excedent al bugetului institutiilor publice din administratia publica centrala finantate integral din venituri proprii”; cont 82.F.98 „Excedent al bugetului institutiilor publice din administratia publica locala finantate integral din venituri proprii”; cont 23 F „Cheltuieli ale bugetului institutiilor publice din administratia publica centrala finantate integral din venituri proprii”; cont 24 F „Cheltuieli ale bugetului institutiilor publice din administratia publica locala finantate integral din venituri proprii”.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ