Agentii de la Politia Locala Bacau au fost cei care le-au solicitat documentele de comert in cadrul unei actiuni care a urmarit daca acestia detin atestat de producator si carnet de comercializare a produselor scoase la vânzare, asa cum cere legea actuala.

Totodata s-au verificat si autorizatiile de functionare si amplasament, actele care sa dovedeasca provenienta marfii, facturi, avize de insotire sau de expeditie a legumelor sau fructelor.

„Cu prilejul actiunii au fost verificate 109 atestate de producator si 35 de societati comerciale, care efectueaza activitati de comert in perimetrul pietei, concluzia fiind ca toti producatorii detin documentatia prevazuta de lege.

PUBLICITATE

Pentru un numar de 5 societati comerciale au fost intocmite note de control, intrucât reprezentantii acestora nu au putut prezenta documentatia completa”, a declarat Florin Podoleanu, purtator de cuvânt la Politia Locala Bacau. Cei gasiti cu nereguli au fost invitati ca pâna luni sa se prezinte la sediul Politiei Locale, cu actele care sa clarifice situatia, daca nu vor sa se aleaga cu amenzi.

Au prins si un hot

Prezenta politistilor locali intr-un numar mare in piata i-a prins bine si unei femei, in vârsta de 70 de ani, din Bacau, care era cât pe ce sa ramâna fara portofelul cu bani. Dupa ce a facut cumparaturile, aceasta a pus portmoneul pe sacosa iar un baiat de 12 ani s-a si repezit sa-l fure.

A fost vazut la timp de agenti care l-au imobilizat si l-au predat politistilor de la Sectia 2. Intre timp s-a reusit identificarea mamei minorului, care a fost amendata pentru nesupraveghere, insa cercetarile in acest caz nu s-au incheiat.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

3 COMENTARII

  1. De fapt nu prea s-a schimbat mult, iar controalele sunt facute de mantuiala. De ce nu sunt sanctionati pe loc si confiscata marfa celor care nu sunt in regula? Intrebarea a fost retorica deoarece toti stim de ce.

  2. Ma lasa rece controalele astea ,mi-am luat amenda fara sa am vreo vina ,iar altii care erau intradevar cu nereguli sunt trecuti cu vederea ,nici nu vreau sa mai aud de ei !

LĂSAȚI UN MESAJ