Un nou scandal s-a iscat zilele trecute in Piata Centrala, din Bacau. Politistii locali au vrut sa rezolve o reclamatie venita de la Administratia Pietelor si care se plângea de faptul ca unul dintre comercianti ocupa doua locuri desi plateste unul singur si ca nu vrea sa elibereze jumatatea de taraba.

„Agentii i-au solicitat sa-si strânga marfa doar pe locul platit, pentru ca exista solicitare pentru cealalta parte. A refuzat, a devenit recalcitrant, au intervenit si sotia si cei doi copii care au inceput sa tipe si, astfel, a fost nevoie sa fie incatusat si dus la sediu”, a declarat Florin Podoleanu, purtatorul de cuvânt al Politiei Locale Bacau.

Acolo, atât el cât si sotia lui, au fost sanctionati cu amenda in cuantum de 1.100 de lei. Comerciantul recalcitrant are 50 de ani si este din Buzau. In urma cu mai bine de o luna de zile, tot in Piata Centrala, doi tarabagii s-au luat la bataie pentru ca unul ar fi vrut sa vânda marfa ceva mai ieftin si ar fi stricat piata.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ