FOTO: Buhusi.NET

La Buhuși, militari ai Garnizoanei Bacau (U.M. 01608) si Primaria au organizat o emotionanta festivitate de comemorare a eroilor buhuseni cazuti pe câmpul de lupta in timpul primei conflagratii mondiale.

La Monumentul Eroilor, reprezentanti ai Primariei, Consiliului Judetean, Garnizoanei Bacau si Protopopiatului Buhusi au citit lista cu eroii buhuseni amintiti.

Un moment de reculegere, o slujba religioasa, intonarea imnului eroilor, depunerea de flori, aprinderea de candele/lumânari au fost principalele repere ale acestei manifestari care s-a bucurat si de prezenta/pretuirea multor buhuseni.

PUBLICITATE

Au fost prezenti si membri ai Asociatiei Veteranilor de Razboi, politisti, jandarmi, reprezentanti ai unor firme, institutii si ONG-uri.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ