La trecerea celor sapte ani de la mutarea la cele vesnice a vrednicului de pomenire episcop al Husilor, Ioachim Mares, la Catedrala “Înaltarea Domnului” din municipiul Bacau va fi oficiata sâmbata, 7 mai, incepând cu ora 9.30, o slujba de pomenire.

Avându-l in frunte pe IPS Teofan, mitropolitul Moldovei si Bucovinei, se vor aduna in sobor de rugaciune IPS Pimen, arhiepiscopul Sucevei si Radautilor, IPS Teodosie, arhiepiscopul Tomisului, IPS Ioachim, arhiepiscopul Romanului si Bacaului, IPS Casian, arhiepiscopul Dunarii de Jos, PS Corneliu, episcopul Husilor si PS Calinic Botosaneanul, episcop-vicar al Arhiepiscopiei Iasilor.

Slujba de pomenire va debuta cu Sfânta Liturghie care va fi oficiata in biserica de la demisolul catedralei, acolo unde se afla si cripta in care isi doarme somnul de veci episcopul Ioachim. La acest moment comemorativ vor fi prezenti preoti din Arhiepiscopia Romanului si Bacaului si din Episcopia Husilor.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ