Comanesti: Fiul a incendiat casa tatalui

0

La data de 06 noiembrie a.c., în jurul orei 16.00, polițiștii din Comănești au fost sesizați prin 112 despre producerea unui incendiu la locuința unei familii din localitate.

În urma incendiului au fost distruse 30 mp locuintă, un grajd şi 60 mp acoperiş adapost animale, bunuri în valoare totală de aproximativ 9000 de lei.

Specialişti din cadrul ISU Bacău au stabilit drept cauză prezumtivă a incendiului, flacără deschisă cu materiale inflamabile.

PUBLICITATE

Nu au fost victime omeneşti sau animale şi nu s-au produs alte pagube materiale la locuințele invecinate.

Din cercetările efectuate de polițiști a rezultat că, pe fondul unui conflict spontan şi a consumului de alcool, fiul proprietarilor locunței, un bărbat de 37 de ani care locuiește în același imobil, a incendiat podul locuinței, care s-a extins la anexele gospodărești.

Bărbatul de 37 de ani a fost identificat şi condus la sediul Poliției Orașului Comănești.

Față de acesta s-a luat măsura reţinerii pe o perioadă de 24 de ore, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de distrugere prin incendiere, urmând a fi prezentat la Parchetul de pe langă Judecătoria Moineşti cu propunere de arestare preventivă.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ