Lions Club Comanesti a gazduit, la sfârsitul saptamânii trecute, faza regionala a Concursului national „Tânarul Ambasador Lions al Secolului 21”, editia 2016. Câstigatori – ne-a informat presedintele in exercitiu a clubului, Liviu Mazilu – sunt elevii Stefan Vacarasu (locul I), Georgiana Hanganu (locul al II-lea), Cristina Damean (locul al III-lea), iar Neculae Fartadi a primit o mentiune. Stefan Vacarasu va reprezenta, astfel, Lions Club Comanesti la faza nationala de la Arad a concursului, care va avea loc în perioada 3 – 5 iunie. Tinerii concurenti au prezentat in fata juriului si a auditoriului proiecte de voluntariat care au impresionat prin mesajul lor.

Concursul „Tânarul Ambasador Lions al Secolului 21″ se desfasoara sub motto-ul „Tinerii de astazi, liderii de mâine”, iar câstigatorul din etapa nationala va participa cu proiectul lui la concursul organizat la nivel european, la Sofia (Bulgaria). La faza nationala vor ajunge sapte concurenti.
Acest concurs se defasoara de cinci ani sub egida Lions Clubs International si este dedicat tinerilor cu vârste cuprinse între 15 si 19 ani implicati în activitatea de voluntariat în folosul comunitatii, tineri care au aptitudini remarcabile în domeniul leadership-ului si al oratoriei, dar care au si rezultate scolare bune.

Concursul este al cincelea proiect national al Districtului 124 România al Lions Clubs International si se alatura altor patru proiecte nationale: Lions Quest, Concursul Muzical, Afise pentru Pace si Tabara Internationala a Districtului 124.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ