În data de 26 aprilie a.c., în jurul orei 23.00 polițiștii din Comănești au fost sesizați de o tânără de 22 de ani, despre faptul că o persoană necunoscută i-a sustras din locuință un telefon mobil.

Din cercetările efectuate la fața locului a rezultat că în jurul orei 23.00, un tânăr a pătruns pe ușa lăsată descuiată în locuința persoanei vătămate și de pe o masa ar fi sustras un telefon mobil în valoare de aproximativ 2000 de lei, iar când a fost susprins de persoana vătămată a părăsit în grabă locuința.

În baza semnalmentelor firnizate de persoană vătămată echipajele de sihuranță publică au depistat în zona gării din localitate un tânăr de 17 ani din Moinești, asupra căruia a fost găsit telefonul sustras.

PUBLICITATE

Prejudiciul a fost recuperat.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ