15 iulie 2024
SănătateColegiul Pacienților anunță organizarea unei campanii de promovare a sănătății în rândul...

Colegiul Pacienților anunță organizarea unei campanii de promovare a sănătății în rândul populației în Bacău

În data de 06 aprilie 2019, Colegiul Pacienților va organiza Campania „Prietenii Inimii” care are ca scop informarea, conștientizarea și educarea populației asupra factorilor de risc ce duc la apariția bolilor cardiovasculare, principala cauză de mortalitate din România.

În Bacău, vor fi amplasate standuri în data de 06 aprilie 2019, în intervalul orar 11-20, în Hello Shopping Park, în care oamenii sunt invitați să-și verifice gratuit valorile tensiunii arteriale, pulsul și saturația de oxigen. Pacienții vor primi sfaturi utile despre cum pot preveni bolile cardiovasculare prin adoptarea unui stil de viață sănătos. De asemenea, cei interesați vor primi vouchere cu servicii gratuite și cu reducere de la un centru medical.„Prin aceste campanii de prevenție încercăm să informăm oamenii despre importanța verificării stării de sănătate, pentru depistarea timpurie a unor boli care pot fi tratate și vindecate cu succes”, susține Andrei Ichim, președintele sucursalei din Bacău a asociației.

Dacă dorești să te implici în acțiunile și proiectele noastre, vino alături de noi! (https://colegiulpacientilor.org/voluntar/). Împreună vom putea schimba ceva!

Colegiul Pacienților este o asociație de pacienți cu peste 7.000 de membri, fondată în 2015 care și-a propus să identifice și să monitorizeze rezolvarea de către instituțiile abilitate a problemelor cu care se confruntă cetațenii în accesarea serviciilor medicale și a beneficiilor legate de sănătate. Contribuim activ cu propuneri și soluții alternative la politicile de sănătate publică. Pentru mai multe informații, puteți accesa: www.colegiulpacientilor.org sau http://www.facebook.com/colegiulpacientilor.spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
- Advertisement -

Ultimele știri