Actrita Alina Neagu si Roxana Chelmu in mijlocul copiilor la Cofetaria Story

Un proiect inedit adresat copiilor a fost lansat de cofetaria Story de lânga Piata Sud, peste drum de Universitate. Astfel, cei de la Story ii invita pe cei mici la un alt fel de teatru de papusi in care, practic, copiii vor fi cei care mânuiesc papusile. Pustii vor spune si chiar vor inventa povesti, iar actrita de la sectia de animatie a Teatrului Bacovia, Alina Neagu, partenera in acest proiect, ii va indruma si ii va invata pe cei mici sa fie papusari.

“Am acceptat sa particip in acest proiect si sa-mi dau frâu liber imaginatiei, sa dau start acestui atelier de creatie alaturi de cofetaria Story pentru ca avem public, avem cerinta. Aici, la atelier, cum imi place mie sa-i zic, vom spune povesti dar vom si inventa povesti, copiii putând crea astfel personajele lor. Am venit cu inima deschisa in acest proiect pentru ca este pentru copii, sa le fim alaturi si sa le oferim momente frumoase” ne-a spus actrita Alina Neagu.

DSC03834

PUBLICITATE

Sâmbata, de la ora 11.00, a avut loc premiera acestui proiect la care au luat parte copiii angajatilor cofetariei Story, urmând ca de saptamâna viitoare povestea sa fie reeditata cu copiii clientilor. Proiectul se va derula pe o perioada mai lunga de timp, actiunile urmând sa aiba loc mai mult in weekend dar si in zilele din timpul saptamânii.

Activitatile se vor face pe baza de programare, intr-o serie fiind maxim 10 copii, pentru ca fiecare copil va avea rolul lui in poveste. Pe lânga toate acestea, cei mici vor fi angrenati si in alte jocuri specifice copilariei, vor cânta si vor dansa.

“In primul rand ne place sa fie cofetaria plina cu copii. Avem produse destinate copiilor, produse naturale, iar aici cream o atmosfera ca de poveste. E frumos ca parintii sa-si ia copiii si sa-i duca la o cofetarie unde sa poata petrece câteva momente placute impreuna. Produsele noastre sunt facute numai din ingrediente naturale, retetele noastre sunt cele clasice si foarte important, prajiturile noastre sunt foarte proaspete. Noi nu avem prajituri pe stoc, noi producem pe loc”, a declarat Roxana Chelmu, administrator cofetaria Story.

DSC03818

Trebuie remarcat ca, pe lânga acest proiect, cei de la cofetaria Story mai au in derulare un program inceput de anul trecut, in care copiii fac modelaj cu martipan pe briose. Acest tip de activitate a avut un mare succes, iar câteva scoli din Bacau si-au anuntat deja intentia sa-si aduca elevii aici atunci când vor derula programul “scoala altfel”. O alta surpriza placuta pe care o pregatesc cei de la cofetaria Story este lansarea la vara a unei gelaterii, unde bacauanii vor putea servi inghetata de casa, suta la suta naturala.

Cofetaria Story se afla in Bacau, pe Calea Marasesti, nr 94 (vezi harta)


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

4 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ