Zeci de bolnavi au luat cu asalt, luni dimineata, Biroul de Internari al Spitalului Judetean de Urgenta (SJU) Bacau. De regula, zilele de luni sunt cele mai aglomerate la acest birou insa ieri adresabilitatea a fost una record.

Oamenii s-au vazut nevoiti sa astepte si doua ceasuri pentru a primi actele necesare internarii, iar unii dintre ei si-au cam pierdut rabdarea. „La 8.30 era jale aici. Stam de doua ore, dar nu avem ce face. Trebuie sa facem internare de zi”, spunea o pacienta.

„Ar trebui sa mai deschida un cabinet, daca este asa de aglomerat”, a completat si un barbat care-si astepta rândul. Oficialii spitalului isi cer scuze pentru disconfortul creat, insa lucrurile s-au miscat mai greu si pentru ca una dintre statisticiene este in concediu iar internarile sunt facute de catre o singura persoana.

PUBLICITATE

„Intr-adevar a fost mai aglomerat la Biroul de Internari Programate pentru ca s-au prezentat in jur de 160 de persoane, fata de 100 – 120 cât era media zilelor de luni. Cele mai multe au fost internari de zi. Ne cerem scuze pentru disconfortul creat, dar nu avem posibilitatea sa aducem personal in locul angajatilor aflati in concediu pentru ca fiecare este specializat pe postul sau”, a declarat Mirela Romanet, purtator de cuvânt la SJU Bacau. In celelalte zile din saptamâna, numarul internarilor este mai redus.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ