Festivitatea de premiere a elevilor din Clubul de excelenta in educatie

Circa 80 de elevi din clasele a III-a si a IV-a, din Comanesti, Asau, Moinesti si Darmanesti au fost inclusi in „Clubul de Excelenta în Educatie”, un proiect judetean aflat în al doilea an de activitate, avizat de Inspectoratul Scolar Judetean Bacau si sustinut de Primaria orasului Comanesti, de Centrul de informare Europe Direct si de Lions Club Comanesti.

Proiectul a fost aplicat în Scoala Gimnaziala „Alexandru Ioan Cuza”, din Bacau, in Scoala Gimnaziala „Emil Racovita”, din Onesti, si in Scoala Gimnaziala „Liviu Rebreanu”, din Comanesti. În acest an scolar, pentru zona Comanesti, Darmanesti, Moinesti si Asau proiectul a fost gazduit de Scoala Gimnaziala „Liviu Rebreanu” si coordonat de prof. Maria-Laura Sisca.

Au lucrat voluntar cu elevii 28 de învatatori, în fiecare zi de vineri câte doua ore, care au întocmit fise de lucru si teste de evaluare dupa o programa minutios întocmita, în concordanta cu programa scolara. Toate acestea se vor regasi într-un auxiliar didactic, un produs intelectual care se afla în lucru. În urma evaluarii finale, 20 de elevi au obtinut peste 85 de puncte si au primit premii si mentiuni constând în diplome si carti.

La finalizarea proiectului, Lions Club Comanesti a apreciat efortul depus de învatatorii voluntari si de elevi si a oferit diplome, medalii si carti. La eveniment au luat parte reprezentanti ai comunitatii locale, directori de scoli, învatatori, profesori si inspectorul scolar pentru învatamântul primar prof. Mandita Ciotlos.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ