In urma necropsiei, medicii legisti au stabilit ca moartea femeii de 60 de ani, din satul Somusca, comuna Cleja, a fost violenta, victima având mai multe coaste rupte si leziuni in zona gâtului.

Imediat procurorii de la Parchetul de pe lânga Tribunalul Bacau au inceput ancheta pentru infractiunea de omor, iar sotul femeii a fost adus la audieri, fiind ulterior retinut pentru 24 de ore.

Se pare ca duminica, dupa ce ea a revenit la domiciliu, dupa ce a stat pe la alte persoane prin localitate, s-a iscat un conflict spontan, iar pe fondul consumului de alcool, sotul ar fi batut-o. Moartea femeii a fost sesizata luni, iar anchetatorii au asteptat sa se pronunte medicii legisti pentru a sti cu exactitate in ce conditii a decedat.

PUBLICITATE

Oamenii din sat povesteau ca aceasta obisnuia sa consume alcool si din acest motiv se certa frecvent cu sotul ei, care a si alungat-o de acasa de mai multe ori.

Recent, ea s-ar fi intors la domiciliu dupa ce a cerut ajutorul politistilor, pentru ca nu mai avea acces in gospodarie, dar tot nu se intelegea cu barbatul, care acum risca ani grei de inchisoare.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ