Colegiul National „Gheorghe Vranceanu” din Bacau a organizat, ieri, la Teatrul de Vara, un eveniment deosebit, in centrul atentiei fiind elevii cu rezultate remarcabile.

Este vorba despre „Vranceanu Fest”, eveniment aflat la prima editie si in cadrul caruia au fost premiati circa 180 de liceeni.

„Sunt premii oferite pentru rezultatele obtinute la concursurile scolare, la olimpiade, pentru elevii implicati in ativitati artistice si activitati ale scolii, pentru voluntarii colegiului.

Este un inceput si vrem sa aratam ca apreciem munca si incercam sa completam premiile oferite la Balul Catarama”, a declarat prof. Gabriel Andrei, directorul Colegiului „Gh. Vranceanu” Bacau.

Valoarea totala a premiilor s-a ridicat la aproximativ 35.000 de lei, banii fiind oferiti de Asociatia Parintilor si de sponsori.

Cel mai mare premiu, de 1.100 de lei, a fost ridicat de un elev care a participat la un concurs scolar si doua olimpiade. Liceenii talentati au pregatit mai multe momente artistice, fiind aplaudati indelung de colegii si profesorii prezenti in sala.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.