23 februarie 2024
Actualitate“Cine doreste stabilitate sa vina in UNPR”

“Cine doreste stabilitate sa vina in UNPR”

Liderii Filialei Judetene a UNPRP s-au intâlnit, vineri, la sediul organizatiei, in sedinta Biroului Politic Permanent, cu primarii, consilierii si presedintii organizatiilor locale. La invitatia lui Vasile Manole, liderul UNPR Bacau, au raspuns Valerian Vreme, deputat, Marcel Bujor, senator, Cristi Manolache, liderul municipalei UNPR Bacau, primarii din Ardeoani, Brusturoasa si Scorteni.

Progresistii au discutat despre modalitatile de lucru in filialele comunale, orasenesti si municipale, “identificarea vizuala a existentei organizatiilor UNPR la nivel local” si atragerea de noi membri astfel incât, pâna la alegerile locale din iunie 2016, organizatia judeteana sa ajunga la 33.751 de membri, acest numar permitând atingerea targetului de un milion de membri la nivel national.

Presedintele Vasile Manole le-a comunicat progresistilor mesajul transmis de presedintele Gabriel Oprea, la Reuniunea Zonala a Organizatiilor UNPR. “Suntem un partid care nu da jos guvernele din care face parte. Credem cu tarie in interesul national si de aceea sprijinim toate proiectele din domeniul securitatii nationale ale presedintelui României, domnul Klaus Iohannis”, declara Gabriel Oprea, apoi amintea faptul ca la 1 Mai se implinesc cinci ani de la infiintarea UNPR, “cinci ani in care acest proiect politic a asigurat stabilitatea economica si politica in România.De aceea, cine ne impartaseste principiile, cine doreste seriozitate, stabilitate, securitate pentru România sa vina la UNPR”. La finalul intâlnirii de vineri, Vasile Manole a inmânat carnetele de membru noilor veniti in UNPR.

spot_img
spot_img
- Advertisement -

Ultimele știri