Cine dă aprobare pentru salvarea unui urs?

1

Un urs prins într-un laț pus de braconieri a așteptat două zile ca să fie salvat pentru că pădurarii au fost trimiși de la o autoritate la alta din cauza neclarităților legislative.

Conform PROTV, oamenii au incercat sa gaseasca o solutie ca sa il salveze, dar si sa respecte legea.

“L-a descoperit un domn de aici din comuna venind la niste haraci pentru fasole. Mi-a zis ca este ursul prins in lat si eu am anuntat autoritatile”, a declarat pentru sursa citată, pădurarul Silviu Brebene.

“Cred ca e al 22-lea urs eliberat si doctorul este inimos si se implica. IN rest institutiile statului sunt ca si inexistente in problema asta. Nimeni nu stie ce trebuie facut, nimeni nu raspunde nimeni nu-si asuma nimic”, spune și Adrian Titianu, responsabil cu vanatoarea Directia Silvica Bacau.

Acțiune a jandarmilor băcăuani, în sprijinul I.S.U.J. Bacău, pentru eliberarea unui urs prins într-un laț, în padurea…

Posted by Inspectoratul de Jandarmi Judetean Bacau on Sunday, March 19, 2017


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ