Repartizarea tinerilor absolventi ai scolilor de subofiteri continua. La Gruparea de Jandarmi Mobila Bacau au ajuns cinci subofiteri ai promotiei 2013 de la Scoala Militara Subofiteri Jandarmi Falticeni si de la scoala Militara de Subofiteri Jandarmi “Grigore Alexandru Ghica” din Dragasani.

Acestia au fost intâmpinati de conducerea unitatii care le-a urat succes in cariera. „Este un moment deosebit atunci când începi cariera de militar si cred ca toti colegii mei împartasesc aceasta idee. Va urez mult succes în activitatea viitoare, multe realizari si împliniri în aceasta nobila profesie pe care urmeaza sa o desfasurati”, le-a spus col. Ghiorghe Stan, comandantul unitatii.

Acestia vor parcurge un program de integrare, coordonat de tutori profesionali, dupa care vor fi repartizati la structurile operative din cadrul unitatii pentru a executa misiuni specifice de asigurare a ordinii publice si de prevenirea si combaterea faptelor contraventionale sau penale.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ