Pâna miercuri dupa-amiaza, la Unitatea de Primiri Urgente a Spitalului Judetean Bacau ajunsesera patru pacienti doborâti de aerul fierbinte de afara, iar marti s-a inregistrat o singura persoana afectata de canicula care a cerut ajutorul medicilor de aici.

Oamenii au simtit ca nu mai pot face fata temperaturii ridicate si au solicitat ingrijiri medicale. Dupa ce au fost stabilizati, pacientii au putut pleca acasa cu recomandari de la specialisti.

Numarul redus de cazuri arata faptul ca bacauanii au inceput sa respecte recomandarile medicilor de a nu se mai aventura pe strazi in miezul zilei, mai ales daca se anunta temperaturi extreme si se emite cod portocaliu de canicula, sa se hidrateze corespunzator si sa nu-si neglijeze tratamentul, daca sunt cu afectiuni cardiace.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ