Un ciclist sloven care a pornit din Ljubljana catre Baku (Azerbadjan) a ramas, ieri, fara aparatul de inregitrare a distantelor parcurse, dupa ce si-a lasat bicicleta in fata unui restaurant din Bacau.

Ales Juvanc a ajuns marti seara in Bacau, venind in conditii dificile de la Bucuresti. Dupa o noapte de odihna, inainte de a pleca la drum, ciclistul si-a petrecut dimineata la noul cabinet de recuperare medicala Physio Kinesis, de pe strada Ionita Sandu Sturdza.

El si-a propus sa parcurga cei 4.500 de kilometri dintre capitala Sloveniei si cea a Azerbaidjanului in cel putin cinci saptamâni.

PUBLICITATE

Juvanc este un impatimit al ciclismului, pedalând peste 200.000 de kilometri si fiind prezent, de-a lungul timpului, la peste 30 de evenimente sportive internationale.

Printre cele mai cunoscute curse ale sale se numara cursa de 11.000 de kilometri intre Ljubljana si Beijing, in ajunul Olimpiadei din 2008, precum si cea de 6.100 de kilometri din Nairobi (Kenia) pâna la Johannesbourg (Africa de Sud) pentru a ajunge la Cupa Mondiala din 2010.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ