Inspectoratul General pentru Imigrari a anuntat ca, in acest weekend, va avea program de lucru cu publicul, pentru înregistrarea rezidentei cetatenilor Uniunii Europene.

La fel ca si in celelalte judete, angajatii de la Serviciul pentru Imigrari al judetului Bacau vor fi la serviciu sâmbata, 4 iunie, între orele 8.00 si 16.00, dar si duminica, 5 iunie, între orele 07.00 si 21.00, pentru a raspunde cererilor de înregistrare a rezidentei, eliberarea unor adeverinte, precum si pentru alte solicitari conexe procesului electoral.

„Cetatenii Uniunii Europene care doresc eliberarea certificatelor de înregistrare a rezidentei trebuie sa prezinte o cerere scrisa, însotita de documentele justificative, în functie de scopul sederii pe teritoriul României”, se arata intr-un comunicat al Serviciului pentru Imigrari Bacau.

PUBLICITATE

Costul eliberarii certificatului de înregistrare este de 2 lei si se va achita la unitatile CEC Bank, în contul bugetului local nr. 21340202, sau se poate prezenta si un timbru fiscal de aceeasi valoare.
Cetatenii Uniunii Europene cu drept de vot, care au domiciliul sau resedinta în România, pot vota in data de 5 iunie, la alegerile autoritatilor publice locale.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ