UPDATE 21.nov:
Tribunalul Bacau a respins ca nefondata cererea de recuzare a judecatorului formulată de avocatul lui Costel Casuneanu. Dosarul va avea urmatorul termen pe 15 decembrie, cand va continua audierea primarului Romeo Stavarache.

_________________________________________________________

Primarul Romeo Stavarache ar fi trebuit, ieri, sa dea a doua parte a declaratiei in dosarul de coruptie in care este cercetat, alaturi de fostul director al ADR-NE, Constantin Apostol, si trei oameni de afaceri – Liviu Goian, Liviu Cenusa si Costel Casuneanu.

PUBLICITATE

Sedinta de judecata de la Tribunal a fost, insa, blocata de cererea de recuzare a judecatorului, formulata de avocatul Gheorghita Mateut, aparatorul lui Casuneanu, care a reclamat ca, in acest moment, “exista suspiciunea ca impartialitatea judecatorului este afectata”.

El a criticat “comportamentul instantei”, in special de la ultimul termen, când, in opinia avocatului, magistratul ar fi facut afirmatii si comentarii din care ar fi rezultat o antepronuntare in ceea ce-l priveste pe Casuneanu.

Cererea de recuzare nu s-a putut judeca ieri, dat fiind ora târzie la care a inceput procesul, si a fost amânata pentru 20 noiembrie. In functie de solutia data, dosarul pe fond va avea un nou termen in decembrie, când vor continua audierile, sau va fi repartizat la un alt complet de judecata.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

8 COMENTARII

  1. Cum își poate permite acest penal să plătească un avocat precum MATEUȚ??? Din banii negri pe care i-a făcut în timpul celor TREI( !!!) mandate de primar pe care i le-au dat băcăoanii cretini care au votat ca niște orbi. La fel și nemernicul de BERCA, ,,campion,, la TRASEISM POLITIC și DEMAGOGIE. Justiția mai demonstrează încă o dată că este coruptă aproape în
    totalitate. Treziți-vă mai repede cetățeni ai Bacaului. Greu mai explodează mamaliga în MOLDOVA. Mult succes!!!

LĂSAȚI UN MESAJ