La data de 5 noiembrie a.c., în jurul orei 18:00, polițiștii au depistat un bărbat de 34 de ani, din București, care conducea o autoutilitară pe DN2- E 85, în localitatea Gheorghe Doja, județul Bacău, în timp ce avea permisul de conducere suspendat.
În cauză s-a întocmit dosar penal sau aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere a unui autovehicul fără permis de conducere, conform art. 335 alin 2 Cod Penal.

Pe D.J. 252 din comuna Găiceana, polițiștii au identificat în trafic un tractor neînmatriculat, la volanu căruia se afla un bărbat de 38 de ani, din comună.
Din verificările polițiștilor a rezultat că bărbatul în cauză nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.
În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui vehicul fara permis de conducere si conducerea unui vehicul neînmatriculat.

PUBLICITATE

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ