La data de 05 mai a.c. polițiștii din comuna Sascut au oprit în trafic o autoutilitară care circula pe drumul public din localitatea Sascut –Sat.

La volanul autovehiculului a fost identificat un bărbat de 59 de ani, din Bacău, care emana halenă alcoolică şi era incoerent.

Bărbatul a fost condus la sediul Postuluid e Poliţie Sascut în vederea testării cu aparatul etilotest, însă cel în cauză a refuzat atât testarea cu aparatul etilotest cât și conducea sa la o unitate medicală în vederea prelevării mostrelor biologice necesare pentru stabilirea alcoolemiei.

PUBLICITATE

Din cauza stării de ebrietate în care se afla, bărbatul s-a dezechilibrat și a căzut de pe scările ce fac accesul în incinta Postului de Poliţie Sascut, fapt pentru care polițiștii au solicitat intervenția unui echipaj medical.

Bărbatul în cauză a refuzat să fie examinat şi transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Bacău în vederea acordării de îngrijiri medicale.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de refuz sau sustragerea de la prelevarea mostrelor biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ