La data 02 iunie a.c., polițiștii de investigații criminale din Oneşti au pus în aplicare un mandat de aducere emis de Curtea de Apel Bacău, privind un bărbat de 37 de ani, din Onești, cercetat sub măsura preventivă a arestului la domiciliu pentru săvârşirea infracţiunilor furt calificat, tulburarea ordinii şi liniştii publice, portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase şi ultraj.

Cel în cauză nu a respectat măsura impusă de instanţa de judecată, respectiv de a nu părăsi domiciliu, motiv pentru care în baza sesizării polițiștilor din cadrul Compartimentului supravegheri judiciare, Curtea de Apel Bacău a emis pe numele acestuia mandat de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 zile.

Bărbatul a fost depus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al I.P.J. Bacău.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ