11 decembrie 2023
ActualitateCenușăreasa - Bal Mascat la Palatul Ghika din Comănești

Cenușăreasa – Bal Mascat la Palatul Ghika din Comănești

Pe data de 7 octombrie, orașul Comănești se pregătește să găzduiască un eveniment special în Palatul Ghika: “CENUŞĂREASA – BAL MASCAT”. Această seară promite distracție și mister pentru toate vârstele, iar intrarea este LIBERĂ!

Evenimentul va debuta la ora 13:00 cu o deschidere grandioasă, iar atmosfera va fi încălzită de defilarea unei fanfare între orele 13:00 și 13:45. De la ora 13:30 până la 16:00, participanții se vor putea bucura de o plimbare cu caleașca, îmbrăcați în ținute de epocă, recreând farmecul altor timpuri.

Printre invitați se numără Raluca Partenie, care va oferi o incursiune în istoria balurilor, și Anca Ciliac, designer de rochii de epocă. Colegiul Național de Artă “George Apostu” va contribui la atmosfera artistică, iar trupa de teatru “Nobody’s” sub regia Simonei Nica va susține un spectacol inedit.Locația aleasă pentru acest bal mascat este Palatul Ghika din Comănești, un cadru elegant și potrivit pentru o astfel de ocazie. Punctul culminant al serii va fi spectacolul de muzică, teatru și dans intitulat “Povestea Cenusăresei,” care va avea loc între orele 15:00 și 17:00.

La finalul evenimentului, Monica Opra Quintet va susține un recital de la ora 16:00 până la 17:00, aducând note muzicale deosebite în atmosfera balului mascat.

Așadar, marcați-vă calendarul pentru data de 7 octombrie și pregătiți-vă costumele de bal mascat pentru o seară de neuitat la Palatul Ghika din Comănești. Este o ocazie unică de a vă bucura de farmecul epocilor trecute și de a participa la un eveniment plin de magie și divertisment.

spot_img
spot_img
- Advertisement -spot_img

Ultimele știri