Retailerul Dedeman, Societatea de Investitii Financiare (SIF) Moldova si societatea Tehnostrade, a omului de afaceri Dorinel Umbrarescu, sunt primele trei companii din judetul Bacau dupa cifra de afaceri si profitul realizat in anul 2014.

Cu un profit de 94 de milioane de euro, la o cifra de afaceri de 769 de milioane de euro, Dedeman se situeaza prima in judet si in Regiunea Nord-Est, dar si printre primele companii din tara.

SIF Moldova ocupa locul al doilea in regiune si in judet, cu un profit de 53,4 milioane de euro, iar Tehnostrade este pe locul al treilea in judet cu 6,76 de milioane de euro profit si 66,12 milioane de euro cifra de afaceri.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ