Românii sunt cei mai tari matematicieni, fizicieni si chimisti, noi avem cele mai tari gimnaste, cei mai tari olimpici, noi inventam motoarele care functioneaza cu apa, cu aer sau cu tuica, noi inventam roata in fiecare an si avem cele mai strasnice transmisiuni live de la inmormântari.

Suntem cei mai mari creatori ai universului, fara noi lumea inca mai scria cu pana de gâsca inmuiata in calimara, noi am fost aparatorii crestinatatii, noi am inventat zapada si nisipul si, când ni se termina bateria la smartphone, o incarcam prin Bucegi, de pe la una din sursele de energie cosmica disponibile in spatiul carpato-danubiano-pontic.

Noi avem singurul pod natural din lume pe care poti merge cu masina, avem scuterul cu care te plimbi 100 de kilometri cu numai 50 de bani, am descoperit scheleti de uriasi, avem bateria care nu se consuma de peste 60 de ani, avem, eventual, cei mai inalti pitici si cei mai slabi obezi de pe planeta.

PUBLICITATE

A, si avem cele mai frumoase femei si ne laudam cu asta de parca am fi intr-o competitie intre bordeluri.

Daca nu v-ati dat seama inca, România E Miezul din Fanta Dar Nu Poate Evolua pentru ca Nu O Lasa Mafiotii!

Ca de fiecare data, de vina sunt altii.

Cât despre imbatatul cu apa rece, promovat de o serie de site-uri fantoma, cine crede lucrurile astea, isi merita soarta.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

2 COMENTARII

  1. Eu pun pariu ca maine daca vrei sa iesi din NATO si UE, Romania e transformata imediat in primavara ortodoxa sau un fel de Kosovo. Ok, am inteles ca nu suntem cei mai tari din parcare dar cred ca si viceversa e valabila: adica nu suntem chiar de capul nostru. Daca maine am dori sa punem prededinte un adevarat patriot care ar constata ca democratia nu functioneaza in interesul romanilor si ar vrea sa faca schimbari radicale eu cred ca ar restaura altii pentru noi institutia mazilirii. Nu suntem cei mai cei, dar si multe tampenii sunt puse in practica si oricum n-am putea face nimic sa impiedicam astfel de lucruri: Bashar, Sadam, Ceausescu, Iuschenko, Gadafi, Mobutu sunt cateva exemple de cum functioneaza lumea pentru cei mici. Pentru cei mari functioneaza cu alte reguli, scrise de ei insisi.

LĂSAȚI UN MESAJ