Cuprins de remuscari, unul dintre suspecti s-a predat

Judecatorii de la Tribunalul Bacau au decis arestarea preventiva a celor doi indivizi, unul de 28 de ani si celalalt de 29 de ani, care sunt cercetati pentru uciderea unei batrâne de 92 de ani, din municipiul Bacau.

Acestia au fost retinuti pentru 24 de ore, fiind acuzati de omor calificat si tâlharie calificata, iar instanta a emis pe numele lor mandate de arestare pentru 30 de zile. Reamintim ca, acestia au intrat pe timpul noptii in locuinta femeii, de pe strada Calea Republicii, au lovit-o, i-au legat un batic la gura si au imobilizat-o ca sa-i fure banii.

La necropsie s-a stabilit ca a fost ucisa, iar din casa suspectii au sustras 50 de lei si un telefon mobil. Unul dintre ei s-a predat a doua zi la Politie, cuprins de remuscari, iar cel de 29 de ani, care ar fi cunoscut-o pe victima, pentru ca i-ar fi vândut miez de nuca, a fost prins de politisti duminica dimineata, in gara din Cotofanesti.

PUBLICITATE

Amândoi au ajuns in spatele gratiilor, iar daca vor fi gasiti vinovati vor petrece multi ani in inchisoare.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ