Ce facem în weekend?

Premiere cinematografice: „Legenda lui Slender Man” ( Slender Man 2D). Genul filmului: Horror. Regia: Sylvain White.
„Norm de la Polul Nord 2. Cheia orașului” (Norm of the North 2 2D dubbed). Genul filmului: animație, comedie. Regia: Tim Maltby.

Vineri: De la ora 18.00, Club Seasons Onești, spectacol Eugen Ungureanu, DJ Lili și Romeo Ifrim. De la ora 20.00 concert Ada Milea și Bobo Burlacianu la Villa Borghese. De la ora 21.00 deschiderea Festivalului Tamasidava în centrul orașului. De la ora 22.00, party în The One cu Dj Last One.

Sâmbătă: Începând cu ora 10.00, manifestarea cultural-educativă „Sfântul Grai Românesc” dedicată aniversării Zilei Limbii Române și Centenarului Marii Unirii, la ora Clubul „Old Friends” din Onești. De la ora 12.00 activități Festivalul Tamasidava în Parcul Gherăiești.

Duminică: Ora 11.00, Teatrul Municipal Bacovia, spectacolul „Fata babei și fata moșneagului”, de Ion Creangă. Regia artistică: Valentin Dobrescu. De la ora 12.00, activități Festivalul Tamasidava în Parcul Gherăiești. De la ora 19.00 „Folk bluzuit” cu Radu Comănescu la Cafeneaua Literară din Comănești. Ora 19.00, Teatrul Municipal Bacovia, spectacolul „Procesul”, o dramatizare după romanul omonim al lui Franz Kafka. Un spectacol de Geirun Țino.

Sport: Sâmbătă, ora 11.00, pe stadionul Aerostar, meciul din Liga 2, etapa a V-a, dintre Aerostar Bacău și ASU Politehnica Timișoara.