Ce facem în weekend?

Premiere cinematografice: Robin Hood, genul filmului: acțiune, aventuri. Distribuție: Taron Egerton, Ben Mendelsohn, Jamie Dornan, Paul Anderson, Jamie Foxx. Regia: Otto Bathurst.
Mașinării infernale (Mortal Engines ), genul filmului: acțiune, fantastic, SF, thriller. Distribuție: Hugo Weaving, Robert Sheehan, Stephen Lang, Jihae, Hera Hilmar. Regia:
Christian Rivers.

Concerte.Petreceri.Spectacole
vineri – de la ora 19.00 Concert Holograf la Teatrul de Vară „Radu Beligan”. De la ora 22.00 Formația AZUR live@Berăria Valhalla. Moș Nicolae, vine la Mixology plin de cadouri într-un superparty de la ora 22.00.
sâmbătă – de la ora 19.00 „Râzi cu Rusu și Andrei”, spectacol de stand-up comedy la Sala Ateneu. De la ora 23.00, Latyno Night Party la Valhalla.
duminică de la ora 19.30 concert Daniel Iancu la Villa Borghese. De la ora 20.00, concert Krypton Unplugged în Mauro’s Pub & More.

Teatru
duminică de la ora 11.00 și de la ora 12.30, „Fram, ursul polar”, un spectacol după Cezar Petrescu pus în scenă de
Teatrul pentru Copii și Tineret „Vasilache”, din Botoșani. De la ora 18.00, „EMIGRANȚII”, adaptare după Slawomir Mrożek. Regia și scenografia: Ștefan Alexiu. Distribuția:
Bogdan Buzdugan – muncitorul, Valentin Braniște (Teatru de Kartier) – intelectualul.

Sport
Sâmbătă, de la ora 11.00, pe stadionul Aerostar, meci din Liga 2 de fotbal între Aerostar Bacău și Metaloglobus București.
Duminică, de la ora 17.30, la Sala Sporturilor, meci de handbal masculin Cupa României între CSM Bacău și Poloitehnica Timișoara.
Florin Ștefănescu

Alte articole