Vacanţa de vară este pentru copii un bun prilej de relaxare, ceea ce crează premisele unor activităţi creative care pot pune în valoare aptitudini mai greu de evidenţiat în timpul programului şcolar.

Astfel, elevii claselor a II-a şi a IV-a au participat, în perioada 06-17 iulie 2015 la proiectul ,,CARTEA ŞI COPILĂRIA ÎN OCHI DE COPIL”, într-un cadru relaxant în care elevii s-au remarcat, implicându-se în activităţi care se realizează mai greu în timpul anului şcolar. Proiectul s-a desfăşurat la Centrul de Informare şi Documentare ,,George Enescu” de la Şcoala Gimnazială Faraoani, director , profesor, Elena Durac, sub îndrumarea Casei Corpului Didactic ,,Grigore Tăbăcaru”, director ,profesor Gabriel Stan, fiind coordonat de Habavnic Tereza , bibliotecar, în colaborare cu Strat Livia şi Coşa Felicia,învăţătoare.

Proiectul a avut ca scop lecturarea, vizionarea şi studierea unor opere conform bibliografiei stabilite împreună cu cadrele didactice coordonatoare , având ca temă copilăria. Proiectul s-a concretizat prin realizarea unor desene după aceste opere şi pregătirea unor cântece, jocuri şi dansuri pe această temă. Primăria comunei Faraoani a susţinut acest proiect, oferind zilnic elevilor dulciuri şi îngheţată. Stimularea elevilor a fost amplificată de activităţile cu caracter interactive şi recompense oferite din partea doamnelor învăţătoare .Totodată elevii au fost încântaţi de cărţile primite din partea Centrului de Informare EUROPE DIRECT Bacău.

PUBLICITATE

Proietul ,,CARTEA ŞI COPILĂRIA ÎN OCHI DE COPIL” participă la concursul de vară ,, ŞCOALA CREATIVĂ” de pe site-ul didactic.ro.
HABAVNIC TEREZA


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ