Carmen Barcan Premiul pentru excelență în terapii de slăbit și sculptură corporală la Gala I Success

Cea de-a patra ediţie a Galei I Success „Oameni de success” a avut loc marți, 22 septembrie la Lagoo Events Snagov, un centru de evenimente superb. În cadrul galei sunt recunoscute meritele unor personalități din diferite domenii de activitate: televiziune, sport, medicină, muzică sau business.

Gala „I Success – Oameni de success” a fost organizată de Flavia Covaciu și Oana Irimia, producător al evenimentului fiind promotorul galelor Superkombat, Eduard Irimia.

Galele I Success oferă posibilitatea de a împărtăși experiențele oamenilor de succes din diverse domenii de activitate.

„Conceptul I Success a apărut în urmă cu 8 ani și dorește să aducă în atenția publicului reușite de top ale unor oameni de succes. Scopul evenimentului este de a deveni o comunitate de oameni excepționali care își pot împărtăși experiențele de viață la nivel personal și profesional într-un mediu de networking exclusivist” , au declarat antreprenoarele Flavia Covaciu și Oana Irimia, organizatoarele evenimentului.

Carmen Barcan, Bogdan Pavlică și Flavia Covaciu, organizator Gala „I Success – Oameni de success”

Anual, I Success organizează galele „Femei de success”,  „Bărbați de success”,  „Health, Beauty & Lifestyle Awards” și  „Oameni de success”.

Gala a fost prezentată de către Cristian Brancu iar atmosfera a fost întreținută de către Francisca (Ciska), Anamaria Petrișor, Sayra, Dj Fly și Mihai Bajinaru. În cadrul galei a avut loc și un fashion show inedit semnat Inga Valerie.

Au fost acordate 32 de premii. Printre premiați s-au aflat:

Andreea Marin – Premiul pentru implicare în campania Prețuiește Viața”

Cătălin Botezatu– Premiul pentru excelență în modă

Carmen Barcan– Premiul pentru excelență în terapii de slăbit și sculptură corporală

Andreea Bălan -Premiul pentru excelență în muzică

Amna – Premiul pentru cea mai bună piesă a anului 2020

Bogdan Pavlică– Premiul pentru cel mai bun realizator de emisiuni radio

Mirela Vaida– Premiul pentru cea mai populară prezentatoare de televiziune

Elena Ionescu – Premiul pentru cel mai popular artist al anului 2020

Ramona Ioana Bruynseels– Premiul pentru excelență în politica Românească-Singura Femeie Președinte a unui Partid din România

Florentina Opriș– Premiul „Recunoștință pentru Sănătate”

Luis Lazarus– Premiul pentru cel mai bun talk-show online din România

“Nimic nu este întâmplător! Știm asta… Întâmplările sunt doar punți care duc spre lucrurile ce trebuie să se concretizeze. Întâmplarea ce trebuia să existe în viața mea s-a produs acum un an și m-a adus aproape de minunata Carmen Barcan. A fost de ajuns pentru a înțelege atât eu, cât și distinsa Carmen că trebuie să ținem aproape unul de celălalt. Bunătatea, iubirea pentru aproapele tău, altruismul, corectitudinea, tenacitatea, frumusețea interioară și exterioară se atrag pentru a face față altor întâmplări, de altă natură, de care ne lovim implacabil în această viață. Cred că de aceea, Carmen Barcan a apărut în viața mea… Îi mulțumesc pentru tot ceea ce îmi oferă, îi mulțumesc pentru dreptul de a alege o viață frumoasă! Sper să fiu în preajma ei și a minunatei sale familii până când o altă întâmplare mă va conduce, doar o dată, spre lumină… Mulțumesc, draga mea Carmen!”

 Bogdan Pavlică

Realizator Programe – Radio Romania Actualități

 PUBLICITATE