Constantin Ciosu, un caricaturist multilaureat / Foto Liviu Maftei

Cu peste 150 de premii internationale la activ, se poate spune ca bacauanul Constantin Ciosu este un caricaturist implinit.

Având in spate o activitate artistica de mai mult de 60 de ani, el se dovedeste a fi plin de energie creatoare, fapt afirmat de rezultatele obtinute in ultima perioada de timp la saloanele internationale de caricatura.

Cea mai recenta reusita este obtinerea Premiului I la International Cartoon Contest – Bucharest 2016. Concursul si-a anuntat laureatii la inceputul acestei luni, Constantin Ciosu adjudecându-si podiumul alaturi de Valeriy Chmyriov din Ucraina (locul II) si Jitet Kustana din Indonezia (locul III). Juriul Salonului a fost format din caricaturistii Cristian Mihailescu, Octavian Covaci, A. St. Alexandrescu si Julian Radu.

Caricatura câstigatoare
Caricatura câstigatoare


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

2 COMENTARII

  1. sa ne traiesti domnule profesor, nu am sa uit cum ne cerea-iti un creion la orele de desen si cum punea-ti catalogul in fata d-vstra si desenati si noi ne intrebam ce mai creaza, stiam ca sunte-ti caricaturist si urmaream in ziare. Sa fiti sanatos, a-ti fost un exemplu de profesor , va respect pt. tot ce a-ti facut la Sc.Gen. 5 Bacau

  2. ” Sunt imprejurari cand trebuie sa tacem, dar niciodata sa nu tradam ADEVARUL prin minciuna ” – Fericitul Augustin – ” Tacere ”

    Sa creionati frumos in continuare!

LĂSAȚI UN MESAJ