Aceasta vara torida care tocmai s-a incheiat a fost de bun augur pentru caricaturistul Constantin Ciosu. Titratul grafician satiric a reusit sa-si inscrie in palmares inca trei reusite inregistrate in salonele internationale de gen la care a participat.

Lucrarile sale au fost apreciate de membrii juriilor, astfel ca el a reusit sa câstige Medalia de Argint la Concursul International de Caricatura HumoDEVA 2015, cu lucrarea “Emigrare”, Premiul special al celui de-al 11-lea Concurs International de Caricatura SYRIA 2015, cu lucrarea “Victorie”, si Mentiunea Speciala a Comisiei UNESCO pentru Israel oferita in cadrul Festivalului International de Caricatura de la Haifa.

Având in vedere noile evenimente care ocupa primele pagini in presa mondiala, organizarea unui salon international de caricatura in Siria pare neverosimila pentru necunoscatori. “Se pare ca sunt acolo niste inimosi care continua, indiferent de situatie, o traditie construita de-a lungul anilor si mentinuta la un nivel inalt din punct de vedere calitativ” a explicat Constantin Ciosu. “De altfel, saloanele internationale de caricatura din Siria si Iran sunt cele mai apreciate de caricaturistii de pe tot mapamondul” a mai adaugat acesta.

PUBLICITATE

08.09.ciosu-premii1

08.09.ciosu-premii2

08.09.ciosu-premii3

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

2 COMENTARII

  1. Felicitari si multa sanatate , d-nule Ciosu, v-am avut profesor de desen in 1985-1986 la scoala nr.5(actualmente scoala Alexandru cel Bun) Bacau.Va doresc mult succes .

LĂSAȚI UN MESAJ