Persoanele inregistrate deja la Agentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de Munca (AJOFM), dar si cele care isi cauta de lucru si nu sunt in evidenta se pot prezenta incepând de luni, 19 august, la sediul acesteia pentru a-si lua Cardul profesional european.

Acest document va fi eliberat si de orice agentie locala a AJOFM, din raza de domiciliu a solicitantului. Prin emiterea acestui card se urmareste, in mod special, imbunatatirea serviciilor de mediere a muncii pentru persoanele care isi cauta un loc de munca si se afla in evidentele AJOFM-urilor din intreaga tara. Aceasta actiune se inscrie in cadrul proiectului “Cardul profesional european-solutie europeana in cautarea unui loc de munca”-ID 64305, POSDRU/94/4.1/S/64305, proiect strategic la nivel national ce vizeaza modernizarea serviciilor publice de ocupare, prin introducerea unui sistem informatic complex. Acesta are la baza cardul ca si instrument de autentificare.

Proiectul este implementat de Agentia Nationala pentru Ocuparea Fortei de Munca, prin Programul Operational Sectorial de Dezvoltare a Resurselor Umane 2007-2013. Informatii suplimentare se pot obtine pe site-ul www.card-profesional.ro.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ